Home Nieuws Steven Bergwijn terug naar linksbuiten na gesprek met van Bommel

Steven Bergwijn terug naar linksbuiten na gesprek met van Bommel

42
0

Steven Bergwijn is na een gesprek met Mark van Bommel weer teruggezet naar de linksbuitenpositie.

De aanvaller begon het seizoen als nummer tien. Dat was wat onwennig, maar niet ongewenst. Bergwijn leek toch niet helemaal op zijn plaats met de ongewone positie als nummer tien, hoewel de uitwedstrijd tegen Heracles een goed voorbeeld is van een wedstrijd waarin bergwijn als nummer 10 wel zijn stempel wist te drukken.

“Het was natuurlijk wel even wennen als tien. Dat is anders dan linksbuiten. Op zich maakt het voor mij niet uit, want ik kan overal spelen. Ik speel waar de trainer me nodig heeft. Ik heb met hem gesproken. Daarna speelde ik weer op links”, zegt Bergwijn in een interview met FOX Sports.

Bergwijn en Van Bommel hebben goede gesprekken over de positie van de aanvaller. “Je denkt gewoon een beetje mee en kijkt wat voor jou en het team het beste is. Dat is gewoon hoe we met elkaar omgaan.”

Wat is het voordeel voor Bergwijn als hij op links speelt? “Vooral dat ik dichterbij het doel ben. Dat kan als tien ook wel, maar op links heb ik een mannetje voor me. Vanuit het middenveld staat er drie á vier man om je heen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here