Home Nieuws Steven Bergwijn talent van de maand

Steven Bergwijn talent van de maand

94
0

Ronald Koeman heeft vooralsnog weinig vertrouwen in Steven Bergwijn. De bondscoach lijkt nog niet volledig in Bergwijn te geloven.

Het talent voelt bij PSV wel alle vertrouwen en is blij dat hij is uitgeroepen tot Talent van de Maand augustus. De verkiezing is gebaseerd op statistieken.

Bergwijn is met drie goals topscorer van PSV en scoorde twee keer van buiten het strafschopgebied. Daarnaast is hij de speler met de meest succesvolle dribbels en is er niemand die vaker de bal veroverde dan hij. De cijfers 16 om 22 spreken voor zich. “We doen het met z’n allen. Als iedereen z’n taak doet, kun je er bovenuit springen”, reageert Bergwijn tegenover FOX Sports. “Dan kun je belangrijk zijn voor het team. Dat komt door het team, sowieso.”

“We praten niet echt over de statistieken, maar meer over het team”, zegt Bergwijn Mark van Bommel. “Dan komt het vanzelf en gaat het lopen. We zitten met het team in een lekkere flow. Ook door het vertrouwen dat ik van alles en iedereen krijg. Ik ben blij dat dat zich uitbetaalt.”


Vorig artikelPhillip Cocu lijkt bezig aan laatste weken in Istanbul
Volgend artikelADO trainer Groenendijk: ‘Ik zie overeenkomsten met PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in