Home Nieuws Steven Bergwijn streeft Maher en Jozefzoon voorbij

Steven Bergwijn streeft Maher en Jozefzoon voorbij

16
0

Het moet Adam Maher en in mindere mate voor Florian Jozefzoon, een hard gelach zijn geweest dat Bergwijn als invaller ingebracht wordt en Cocu dus niet voor de meer ervaren Maher kiest om een resultaat te behalen.

Bergwijn valt in de 2e helft in om PSV over het dode punt heen te helpen. Maher lijkt niet meer in de plannen van Cocu voor te komen. In een interview met Metro zegt de achttienjarige aanvaller zich nu ‘écht’ profvoetballer te voelen: “Het begint nu pas voor me.” Bergwijn speelde tot 2010 in de jeugdopleiding van Ajax, maar was niet langer tevreden en tekende zijn profcontract in Eindhoven. In oktober verlengde het talent zijn verbintenis tot de zomer van 2020.
Over Ajax zegt hij: “Daar wil ik het liever niet over hebben. Dat ligt achter me, het heeft geen zin om daarover te praten. PSV heeft me met open armen ontvangen. Ik voel me goed hier.” Bergwijn speelde tot dusver zeven wedstrijden in het eerste van PSV en daarin scoorde hij nog niet.
“Bergwijn is Bergwijn. Laten we nu geen vergelijkingen trekken. Het zijn verschillende spelers. ‘Stevie’ is wel een speler van wie ik veel verwacht.. Het is geen jongetje meer, maar een echte vent. Ik laat hem dan ook niet voor niets invallen”, zegt Cocu die de buitenspeler niet met Depay wil vergelijken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here