Home Nieuws Steven Bergwijn op weg naar Amsterdam en dus klinkt er: ‘Als ik...

Steven Bergwijn op weg naar Amsterdam en dus klinkt er: ‘Als ik PSV was, zou ik hem direct halen’

36224
0

Steven Bergwijn is ver klaar bij Tottenham Hotspur en heeft zich uitgesproken over zijn toekomst. De international van het Nederlands elftal voelt zich niet meer gewaardeerd bij Oranje en heeft tal van mogelijkheden om zijn loopbaan voort te zetten.

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat Bergwijn op weg is naar Amsterdam om zich bij de selectie van Ajax te gaan voegen. De club uit Amsterdam maakt voor de derde keer werk van Bergwijn nadat eerdere pogingen als mislukt kunnen worden beschouwd. Ook in zijn PSV jaren werd Bergwijn al in verband gebracht met een vertrek naar de hoofdstad maar PSV weigerde iedere medewerking. Aad de Mos denkt dat PSV haar kansen ook schoon moet zien en doet dus een opmerkelijk voorstel. “Of ik Bergwijn zou proberen te halen als ik PSV was?”, krijgt de Mos als vraag voorgelegd.

“Ja, want het zou best eens kunnen dat er kapers op de kust zijn, als ik PSV was zou ik hem direct halen, dan zou ik Ajax proberen af te troeven”, zegt De Mos bij Twee Viertje. “Ik denk dat Newcastle United, met al het geld dat ze hebben, ook een gegadigde is voor hem. Ik denk ook dat ze Wijnaldum proberen terug te halen. Zij willen ook aansluiten bij City, bij Chelsea en bij Liverpool”, is de Mos stellig.

“Hij is wisselspeler bij Tottenham, er is 30 miljoen betaald door Tottenham aan PSV”, vervolgt De Mos. “Levi, de voorzitter, is een hele moeilijke man om mee te onderhandelen. Ik denk dat Ajax verdeeld is wat betreft het wel of niet doen en het gevaar is dat je voor de zoveelste keer achter het net kan vissen.”

De Mos laat nog maar weer eens los dat hij dicht op het vuur zit en zegt: “Ik heb zaterdag nog gesproken met zijn zaakwaarnemer in het hotel, Nathan van Kooperen. Hij zegt dat er verschillende kapers op de kust zijn en dat alles nog open ligt. Gelijk heeft de speler en gelijk heeft de makelaar”, aldus de analist, die wel lijkt te vergeten dat transfersommen van 25 miljoen euro voor Nederlandse clubs onverantwoorde uitgaven betreffen.


Vorig artikelKritiek voor Jordan Teze: ‘Teze zakte voor de stresstest, dit zijn jongens van Dundee en Portsmouth
Volgend artikelHirving Lozano, al jaren weg uit Eindhoven maar niet vergeten: ‘Zoveel trammelant mee gehad’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in