Home Nieuws Steven Bergwijn laakt passieve houding Ajax, ook Sevilla in de markt voor...

Steven Bergwijn laakt passieve houding Ajax, ook Sevilla in de markt voor Spurs aanvaller

8391
0

Steven Bergwijn is nog niet zo ver dat hij tot de basiskern van Tottenham Hotspur weet te behoren.

Of daar op korte termijn verandering gaat komen, valt te betwijfelen maar feit is wel dat Spurs trainer Antonio Conte ergens toch steeds meer lijkt te geloven in de kwaliteiten van de aanvaller. Op de achtergrond is er sluimerende interesse vanuit Amsterdam maar echt serieus lijkt Ajax helemaal niet te zijn. De club van Overmars en van der Sar moet ten slotte ook gewoon spelers verkopen komende half jaar om niet in dieprode cijfers te belanden.

Ajax heet nog steeds bezig te zijn met Steven Bergwijn, maar het is nog lang niet zeker of de Oranje-international ook overkomt van Tottenham Hotspur. De Amsterdammers betalen mogelijk de tol voor hun afwachtende houding in een eerder stadium, weet clubwatcher Mike Verweij te melden. Bergwijn lijkt ook niet heel enthousiast te zijn over een transfer naar Amsterdam.

Ajax informeert en informeert maar doet verder weinig, zo lijkt. “Ajax heeft twee keer niet doorgepakt”, aldus Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. “Of Bergwijn naar Ajax komt, hangt heel erg van Ajax af. Bergwijn wil nu horen: Ajax is eruit met Spurs, dit kun je verdienen en je kunt komen. Dán wil hij erover nadenken. Of hij dan ook ja zegt? Waarschijnlijk wel.”

Er zijn meerdere clubs met concrete interesse. Verweij bevestigt dat ook Sevilla in de markt is, zoals in Engeland al werd gemeld. Naast Sevilla is ook Lazio Roma in de markt voor Bergwijn al is de interesse vanuit Rome nog niet bepaald warm te noemen. “Het is nu alleen niet meer zo dat hij blijft wachten op Ajax”, vertelt de Ajax-watcher. Spurs lijkt in ieder geval wel mee te willen werken. “Zij zijn heel erg op zoek naar een verdediger en ze moeten spelers verkopen om te kunnen kopen.”


Facebook Comments Box