13701
0

In gesprek met Ziggo Sport was Steven Bergwijn dit weekend openhartig over zijn situatie bij Tottenham Hotspur in Londen.

Bergwijn zei zich soms niet gehoord te voelen en dan weer wel te spelen en dan weer geen onderdeel van de selectie uit te maken. De start van het nieuwe seizoen is in ieder geval hoopgevend.

Bergwijn maakt weer minuten. De aanvaller deed 77 minuten mee in de 1-0 zege op Manchester City en bleef zondag tot in blessuretijd staan in de 0-1 overwinning op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.

De aanvaller was erg actief en creëerde volop kansen voor zichzelf en voor ploeggenoten Heung-Min Son en Harry Kane. Ook kreeg hij het publiek op de banken kreeg met een prachtige en bijna onmogelijke actie aan de zijlijn. Het leverde hem zelfs applaus op van de thuisfans.

Engelse media waarderen nog altijd zijn potentie. De London Evening Standard gaf Bergwijn het cijfer 7, wat eigenlijk aan de lage kant is. ‘Maar ik heb het gevoel dat hij nog een of twee doelpunten nodig heeft om zijn vertrouwen in de final third volledig te herstellen’, schrijft de Spurs watcher namens het Londense medium over Bergwijn.

Vorig artikelGerust op een goede afloop: Hoe PSV Benfica cijfermatig wist te overklassen met 43 aanvalsgolven om 23
Volgend artikelGeen klachten topfitte Madueke en ‘statige, trage’ Vertonghen terug in selectie Benfica