Home Nieuws Steven Bergwijn irriteert zich aan verslaggever: ‘Dit zijn klote vragen’

Steven Bergwijn irriteert zich aan verslaggever: ‘Dit zijn klote vragen’

61
0

De uitschakeling in de Europa League kwam niet alleen bij de fans erg hard aan maar ook de spelers waren boos en geïrriteerd. Steven Bergwijn irriteerde zich aan de vragen van een verslaggever. 

“Als we gewoon scherp waren, hadden we er nog een wedstrijd van kunnen maken. We krijgen al snel twee ‘kutgoals’ tegen, uit een ingooi en een corner”, reageert de aanvaller na de zeperd in Lissabon bij VTBL.

“Als je hier na een kwartier met 2-0 achter staat, wordt het heel moeilijk. Bijna elke tweede bal was voor hen. We kwamen niet aan voetballen toe en hadden het allemaal lastig, we hebben nog een lange weg te gaan.”

“Het heeft ook te maken met vertrouwen, de fase waarin wij zitten”, vervolgt Bergwijn, die net als Donyell Malen afgelopen weekend terugkeerde na blessureleed.

Bergwijn benadrukte dat de aanvallers het niet alleen kunnen. “Donyell en ik kunnen het ook niet alleen, we zijn geen robots. We moeten het als team doen, dat hebben we nagelaten.”

Bergwijn werd gevraagd hoe de uitschakeling aankomt en dat irriteerde Bergwijn. “Dat zijn gewoon klotevragen die je nu stelt, sorry hoor”, stelt de geïrriteerde aanvaller. “Wat moet ik zeggen? Ik ben niet blij dat we eruit zijn. Het is voor iedere voetballer kut. Ik vind het onnodige vragen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here