Home Nieuws Steven Bergwijn in Londen, eerste training aanstaande

Steven Bergwijn in Londen, eerste training aanstaande

384
0

Steven Bergwijn wacht vandaag zijn eerste officiële dag als speler van Tottenham Hotspur.

De onverwachte transfer is nog redelijk snel beklonken en de speler in kwestie is natuurlijk in de wolken met zijn nieuwe club. In gesprek met De Telegraaf geeft Steven Bergwijn dan ook aan enorm uit te kijken naar zijn vertrek naar Tottenham Hotspur.


De aanvaller zal woensdag direct op het trainingsveld staan nadat hij zijn handtekening heeft gezet onder een contract tot de zomer van 2025. “De Premier League, dat is het hoogst haalbare voor elke voetballer”, aldus Bergwijn. “Ja, dit is zeker een droom die uitkomt. Het voelt ook als het juiste moment om deze stap te wagen.”

Bergwijn zal bij Tottenham de tijd krijgen om zich aan te passen en wennen aan het niveau. “Ik denk dat ik met mijn fysiek ook goed pas in de Premier League. Ik geloof in mezelf en weet echt dat ik er nog lang niet ben, hoor”, zo geeft hij aan. “Natuurlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld in de Eredivisie. Toch is Engeland wel wat anders, maar ik weet wat ik kan.”

Bergwijn is vol ambities afgereisd naar de Engelse hoofdstad. “Ik kom hier om prijzen te winnen”, zegt hij daarover. “Dus ook de Champions League, ja. De club heeft vorig jaar al laten zien dat ze ver kunnen komen. Ik hoop dat ik de mensen snel kan laten zien dat ik belangrijk kan zijn.”

Later meer over de eerste dag van Steven Bergwijn in Londen.


Facebook Comments