Home Nieuws ‘Steven Berghuis staat bij PSV bovenaan de lijst; Steven Bergwijn staat bij...

‘Steven Berghuis staat bij PSV bovenaan de lijst; Steven Bergwijn staat bij Ajax bovenaan de lijst’

4741
0

Er lijkt een roerige week vol transfergeweld aan te komen in de Eredivisie.

UPDATE: Zowel Steven Berghuis en Steven Bergwijn zouden een stap naar respectievelijk PSV en Ajax kunnen maken, zo meldt de Telegraaf bij monde van Valentijn Driessen en Mike Verweij. ‘PSV heeft geïnformeerd bij Berghuis en bij Feyenoord’, weet Verweij te vermelden.


‘Berghuis staat bij PSV bovenaan de lijst’, zegt Verweij zonder twijfel. ‘PSV wilde Berghuis twee jaar geleden al halen en was ook rond met Berghuis maar Feyenoord vroeg teveel’, aldus Driessen over de status van Steven Berghuis.

Steven Berghuis zou dezelfde status bij Ajax hebben. ‘Bergwijn staat bij Ajax bovenaan de lijst’, aldus Valentijn Driessen in de podcast van De Telegraaf. Steven Bergwijn zou juist weer niet bij PSV in beeld zijn maar bij Ajax met stip op een staan, aldus Chef Voetbal Valentijn Driessen.

Eerder bericht 30-5:

Feyenoorder Berghuis staat net als twee jaar geleden opnieuw op de radar van PSV. Maar ook Wolfsburg en Ajax zijn in de markt voor Berghuis. Dat meldt Valentijn Driessen van de Telegraaf. Een transfer van Berghuis lijkt deze zomer welhaast zeker temeer omdat de vaak trefzekere aanvaller een afkoopsom van ‘slechts’4 miljoen euro in zijn contract heeft staan.

Die afspraak heeft Steven Berghuis met Feyenoord gemaakt en dat betekent dus een transfer deze zomer. Berghuis staat inmiddels in de serieuze belangstelling van meerdere clubs, die een niveau hoger dan Feyenoord nastreven. De aanvaller is inmiddels met Oranje op trainingskamp en weet zich ook bij Oranje op een hoger niveau staande te houden. PSV houdt de situatie rond Berghuis nauwlettend in de gaten. De club staat klaar om Berghuis van Feyenoord over te nemen maar heeft concurrentie van Wolfsburg, waar Mark van Bommel ook concreet is geworden om de aanvaller juist mee naar Wolfsburg te nemen.

Ondertussen lijkt ook Ajax in de markt voor Berghuis en dat betekent dat er twee clubs in de Eredivisie staan te trappelen om Berghuis van Feyenoord over te nemen. Een transfer naar Amsterdam lijkt op voorhand uitgesloten maar salaris technisch gezien, zou Berghuis zeker open kunnen staan voor een binnenlandse transfer omdat PSV en Ajax meer salaris betalen dan Feyenoord. Ondertussen wordt ook Steven Bergwijn in verband met gebracht met een transfer naar Amsterdam.

Mocht Steven Berghuis niet naar PSV of Wolfsburg verhuizen, komt de Feyenoorder in beeld in Amsterdam. Ondertussen schakelt Ajax door naar Steven Bergwijn, weet de Telegraaf te melden.

‘Steven Bergwijn staat met stip op een bij Ajax’, begint Driessen in de Telegraaf. ‘Ajax denkt Bergwijn voor 15 miljoen euro bij Tottenham Hotspur te kunnen ophalen maar de verwachting is dat Bergwijn 25 miljoen moet gaan kosten. Dat gaat Ajax niet betalen’, aldus Valentijn Driessen.


Facebook Comments