Home Nieuws Sterkhouder en aanvoerder zonder band Ramalho nu al onmisbaar voor PSV

Sterkhouder en aanvoerder zonder band Ramalho nu al onmisbaar voor PSV

1278
0

Goedlachs, vriendelijk en onbewogen. Een korte omschrijving van Andre Ramalho.

De ervaren Braziliaan is een topaankoop gebleken. Voor slechts 2,5 miljoen euro diende het nog een jaar lopende contract van de Braziliaan te worden afgekocht en zo geschiedde. De Braziliaanse stopper is in een kort tijdsbestek erg belangrijk voor PSV geworden en dat was zaterdagavond ook weer te zien.


De twee doelpunten van Ramalho droegen bij aan de 4-2 overwinning op FC Groningen maar belangrijker is zijn spel voor de ploeg van Roger Schmidt. Andre Ramalho speelt nagenoeg foutloos zijn duels en dat is opmerkelijk te noemen. Aan ervaring geen gebrek maar de stoere stopper uit Brazilië is ook tactisch ijzersterk en dat zorgt ervoor dat de Braziliaan in vrijwel alle persoonlijke duels zijn tegenstanders de baas blijft.

Dat zorgt er weer voor dat je als centrumverdediger meteen de aanvoerder van de defensie bent. Ook zonder band is Ramalho een geboren leider want de Braziliaan dwingt met zijn spel ontzag af. Na afloop van de overwinning tegen FC Groningen stond Ramalho voor de camera en gaf hij zijn visie op het duel.