Home Nieuws Sterke voetbaldriehoek | Stralende Peter Bosz op de Herdgang: ‘PSV voelde vanaf...

Sterke voetbaldriehoek | Stralende Peter Bosz op de Herdgang: ‘PSV voelde vanaf het begin goed’

2381
1

Zoals verwacht werd maandagmorgen wereldkundig gemaakt dat PSV en Peter Bosz voor drie seizoenen met elkaar gaan samenwerken.

De club is verguld met de komst van de zeer gewilde trainer, die maandagmorgen uit de doeken doet waarom hij voor PSV gekozen heeft. De gesprekken met de club verliepen erg prettig en goed, vertelde Bosz in gesprek met PSV TV.

Met Peter Bosz aan het roer beschikt PSV over een zeer sterke voetbaldriehoek met algemeen directeur Marcel Brands, technisch directeur Earnie Stewart en hoofdcoach Peter Bosz. Het is een zeer ervaren blok wat de macht bij PSV heeft. Het geeft dan ook alle vertrouwen in een sportieve mooie toekomst. Het geheel voelt niet alleen goed voor het grootste gedeelte van de achterban van de club maar ook voor de Raad van Commissarissen van PSV zal het geheel meer dan tevredenheid geven.

De Raad van Commissarissen van de club stelde Marcel Brands als algemeen directeur aan, die op zijn beurt Earnie Stewart als nieuwe technisch directeur aan kon stellen. Op zijn beurt stelde Earnie Stewart zijn trainer in de persoon van Peter Bosz. Enkel op die manier dienen gezonde processen in een voetbalbedrijf te verlopen. De basis om te presteren is meer dan groot te noemen. De nieuwe hoofdcoach, die maandagmorgen stralend en blij op de Hergang zijn woord deed, heeft veel verwachtingen van zijn jaren bij PSV.

De nieuwe trainer van PSV lichtte in onderstaande video toe waarom hij voor PSV wist te kiezen en hoe de eerste contacten werden gelegd.


Vorig artikelEerste grote daad van Earnie Stewart is goud waard, nieuwe td laat zich gelden en is erg blij met Bosz
Volgend artikelPOLL | De aanstelling van Peter Bosz als hoofdcoach van PSV

1 REACTIE

  1. Niet zo sterk als men denkt bij PSV. De driehoek zonder echte persoonlijkheden . Ik wens de rvc veel geluk .Lukt het niet dan wordt het een tijdje minder bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in