Home Nieuws Sterke Sam Lammers onder de indruk van Memphis

Sterke Sam Lammers onder de indruk van Memphis

1506
0

Sam Lammers lijkt weer helemaal terug en is inmiddels meerdere wedstrijden op rij weer belangrijk voor PSV.

Lammers is als aanspeelpunt in de aanval in korte tijd erg belangrijk geworden voor het elftal van Ernest Faber. De aanvaller legt veel energie in zijn spel en merkt dat hij de inhoud die daar voor nodig is, weer in zich heeft.


“Ik begin mijn ritme terug te vinden, dat merk ik wel”, zegt Lammers. “De eerste paar wedstrijden ben je er wel klaar voor, ook fysiek kun je jezelf sterk voelen, maar dan merk je wel dat het lang geleden is dat je gespeeld hebt. Ik heb vooral het gevoel dat ik het nu nog beter kan volhouden.”

Waar anderen, zoals Lammers zelf, ervoor kiezen in de luwte te revalideren, daar toont Memphis Depay geregeld de stappen die hij zet. “Ik denk dat iedereen anders is”, zegt Lammers, die een andere blessure had, maar als geen ander weet hoe een knieoperatie je tijdelijk terugwerpt. „Ik heb de tijd genomen voor mijn blessure, voel me hartstikke sterk. Hij toont de progressie ook die hij maakt. En dat is indrukwekkend om te zien.”

Maar medisch fit zijn en je ritme terugvinden, zijn twee verschillende zaken, merkt Lammers nu. Al hoopt iedereen dat Memphis Depay, met het oog op het EK, een uitzondering vormt. “In de eerste paar duels ben ik ook belangrijk geweest”, zegt Lammers. „Als je er de eerste wedstrijd drie inschiet, hoef je het niet over ritme te hebben”, aldus Lammers, die aanstaande zondag met PSV wil pieken in de wedstrijd tegen Feyenoord.


Facebook Comments