Home Nieuws Sterk ingevallen Xavi Simons: ‘We moeten excuses aanbieden aan de supporters’

Sterk ingevallen Xavi Simons: ‘We moeten excuses aanbieden aan de supporters’

4578
0

Invaller Xavi Simons stond na afloop zeer teleurgesteld en vol ongeloof voor de camera.

De middenvelder probeerde er met volle inzet het beste van te maken maar zag ook dat PSV er niet doorheen kwam en nauwelijks een fatsoenlijke aanval op de mat kon leggen. Ook Xavi Simons had geen moment rekening gehouden met een nederlaag tegen de matige ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

In gesprek met Ziggo Sport kreeg Xavi Simons na afloop de vraag waarom het niet wilde lukken tegen Rangers FC. “We moeten naar onszelf kijken”, aldus Simons. “Ik ben heel teleurgesteld, iedereen denk ik. We wilden Champions League spelen, maar het is niet anders. We moeten doorgaan. Het seizoen is nu pas begonnen.”

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat PSV totaal zichzelf niet was. “We waren heel gefocust en dat moest ook gewoon”, zo gaf hij aan. “We hadden moeten scoren, dan hadden we gewonnen. Dat is alleen niet gelukt. We moeten kritisch zijn en naar onszelf kijken. Daar moeten we aan werken.”

Simons kwam zelf als invaller na rust binnen de lijnen en vervulde zijn rol met lef en veel inzet. Simons won zijn duels en speelde met veel strijd. “Ik probeerde het te doen, honderd procent geven met mijn acties”, zei hij daarover. “We moeten naar onszelf kijken. Het is gewoon niet gelukt. Daarvoor moeten we onze excuses aanbieden aan de supporters.”


Vorig artikelBekritiseerde Veerman kan frustraties niet voor zich houden: ‘Onterecht. ze hebben geen kans gecreerd’
Volgend artikelAnalisten hard voor oprechte Joey Veerman: ‘Zo spelen en dan zo’n interview’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in