Home Nieuws Sterk en moedig besluit familie Zahavi: Eran Zahavi maakt het seizoen af...

Sterk en moedig besluit familie Zahavi: Eran Zahavi maakt het seizoen af bij PSV

719
0

Eran Zahavi en zijn familie hebben een mooi en sterk besluit genomen.

De Israelische spits blijft bij PSV. Dat zegt Roger Schmidt vrijdagmiddag op de persconferentie voor het duel met FC Groningen. Donderdag meldde De Telegraaf nog dat Zahavi wegens privéomstandigheden waarschijnlijk niet meer terugkeert bij PSV maar daar is toch een ander besluit over genomen.

Bronnen rondom Zahavi deelden dat de kans ‘groot’ was dat de Israëlische spits niet meer voor PSV zou spelen. In gesprek met verschillende media, waaronder het Eindhovens Dagblad, reageert Schmidt op het nieuws van eerder deze week. Schmidt verwacht dat Zahavi gewoon bij PSV blijft spelen de rest van zijn doorlopende contract. Dit ondanks de heftige gebeurtenissen van afgelopen jaar in zijn privéleven. Volgens Schmidt heeft de familie van Zahavi er ook mee ingestemd dat hij het seizoen afmaakt in Eindhoven. Schmidt zegt daarnaast dat hij begrip heeft voor de moeilijke situatie waarin Zahavi verkeert.

PSV bood ondertussen ook alle hulp aan voor de familie Zahavi. Zahavi is momenteel nog niet fit genoeg om voor PSV te kunnen spelen. De verwachting is dat hij over een aantal weken weer fit genoeg is om wedstrijden te spelen.


Vorig artikelDerksen vol verbazing over aan PSV betaalde transfersom voor Bergwijn, ook Ajax fans zitten niet te wachten op transfer
Volgend artikelRoger Schmidt prijst Zahavi: ‘Nu de grootste shock is verwerkt, wil Eran Zahavi door bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in