Home Nieuws Stemmingmakerij of realiteit? ‘PSV krijgt nog een probleem met Noa Lang’

Stemmingmakerij of realiteit? ‘PSV krijgt nog een probleem met Noa Lang’

17266
0

Noa Lang heet op de terugweg te zijn van zijn hamstringblessure. De aanvaller vangt snel weer aan met de groepstrainingen.

Peter Bosz en de medische staf willen echter geen enkel risico nemen met de blessure aan de hamstring. De club predikt voorzichtigheid en daar valt natuurlijk iets voor te zeggen. De aanstaande terugkeer van Lang zorgt links en rechts voor enkele discussies. Want hoe om te gaan met de positie van links en rechtsbuiten als Lang weer fit is. Wie wordt er het zogenaamde kind van de rekening?

Er wordt al geopperd om Lang op de tien-positie te posteren zodat Hirving Lozano en Johan Bakayoko op respectievelijk links en rechtsbuiten kunnen spelen. Dat zou dan ten koste van Joey Veerman kunnen gaan maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Wel is de terugkeer van Lang aanstaande en dat zorgt bij het ESPN programma De Voetbalkantine voor gespreksstof. Gespreksstof over Noa Lang, Hirving Lozano en Johan Bakayoko. ‘PSV krijgt nog een probleem met Noa Lang’, klinkt het. Is het realiteit te noemen of een stukje stemmingmakerij?

In De Voetbalkantine bespreken Wouter Bouwman en Yordi Yamali samen met Robert Maaskant, FC Eindhoven-trainer Willem Weijs, Ali Boussaboun, Johnatan Opoku em Daniel van Kaam de luxepositie van Peter Bosz, die Noa Lang snel zal zien terugkeren.

Het onderstaande video-item van ESPN begint overigens met de mededeling dat PSV in Europa, bezien over de beste 10 competities, overal bovenaan de bekende lijstjes staat. ‘PSV scoort het meeste, heeft de meeste doelpogingen en de meeste expected-goals’, klinkt het.


Vorig artikelIsmael Saibari deelt positieve update over thuiswedstrijd tegen Lens
Volgend artikelZelfkritische Guus Til zag na rust ‘een beetje chaos’, Veerman beaamt meermaals slechte wedstrijd tegen Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in