Home Nieuws Stelt analist Perez mening over Ihattaren bij? ‘Ik ben het niet oneens...

Stelt analist Perez mening over Ihattaren bij? ‘Ik ben het niet oneens met Schmidt’

2383
0

Mo Ihattaren is naast een toptalent ook nog altijd een jonge voetballer en dat uit zich soms ook op sociale media.

Ihattaren wist afgelopen week de schijnwerpers op zich gericht na zijn redelijke wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Meerdere analisten zijn groot fan van de nummer tien annex hangende rechtsbuiten. Zo ook Kenneth Perez maar kritisch blijven hoort ook bij Perez en in dat kader vindt de Deen dat het net negentien jaar geworden toptalent aan zichzelf moet blijven werken.


Ihattaren werd vorige week in de 80e minuut gewisseld door Roger Schmidt, tot onbegip van analisten Bruggink, de Boer en Perez. “Ihattaren was de beste speler van PSV en dan word je gewisseld”, zei Perez.

Ihattaren reageerde daar later weer op en besloot dat op zijn Instagram pagina weer te plaatsen. Maar Perez lijkt zijn mening wel bij te stellen want Roger Schmidt heeft wél een punt, zegt Perez nu over de wissel van de jongeling.

“Ik ben het op zich niet oneens met Schmidt als hij zegt dat Ihattaren hij niet brengt wat hij moet kunnen brengen”, zegt de analist bij Voetbalpraat van ESPN.

Perez doelt op zijn statistieken. “Hij staat op twee goals en één assist. Tegen Ajax was hij de enige speler met techniek en durf. Dat zag je bij andere PSV’ers niet en dat spreekt wel voor zo’n speler op de lange termijn, maar het recente verleden van Ihattaren is gewoon niet goed genoeg”, aldus een kritische Perez.


Facebook Comments