Home Nieuws Stan Valckx wijst naar PSV: ‘Nilis was niet happy bij PSV, ze...

Stan Valckx wijst naar PSV: ‘Nilis was niet happy bij PSV, ze lieten hem zwemmen’

57
0

Stan Valckx begrijpt weinig van de handelswijze van PSV richting Luc Nilis.

De Limburger is technisch manager van VVV-Venlo en boezemvriend van de Belgische topspits. De manager van VVV is blij dat het hem afgelopen zomer gelukt is om Luc Nilis als assistent-trainer naar Noord-Limburg te halen. Valckx wist dat Nilis niet happy was met zijn rol bij PSV.

Luc Nilis was tot voor kort in Eindhoven als spitsentrainer actief, een rol die hem leek te bevallen. Niets is minder waar. Nilis zou zich ‘te weinig gewaardeerd voelen’ op De Herdgang. “Ik weet er het fijne ook niet van, maar begreep dat ze Luc een beetje lieten zwemmen”, zegt Valckx in gesprek met VI.

“Hij hoorde nergens echt bij. Daar is hij wel gevoelig voor. Bij ons heeft hij een duidelijke inbreng in de staf, overlegt hij altijd mee in het trainerskamertje. Hier kan Luc zichzelf zijn en zich gewaardeerd voelen. Hij is happy, dat zie ik aan hem.”

“Als persoon past hij bij VVV en als assistent-trainer voegt hij iets toe wat we nog niet hadden”, legt Valckx uit. “En op technisch vlak kunnen alle jongens natuurlijk van hem leren. Ik zie en hoor dat ook terug.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here