Home Nieuws Stadion Da Luz vol met scouts internationale topclubs, Gakpo en Madueke prijken...

Stadion Da Luz vol met scouts internationale topclubs, Gakpo en Madueke prijken bovenaan de lijstjes

2614
0

Benfica mocht in eigen huis ‘slechts’ 20000 toeschouwers herbergen omwille van de Corona maatregelen.

De 20000 fans zaten zoals het hoort goed verspreid over de tribunes van het mooie stadion van de club uit Lissabon. Er waren ook tal van scouts van de zogenaamde grote Europese topclubs aanwezig om de verrichtingen van het potentieel te aanschouwen.

En potentieel is er volop. Met name aan de zijde van PSV worden spelers als Cody Gakpo en Noni Madueke op de voet gevolgd door scouts van de grote en bekende topclubs. Ook kleinere clubs als Leicester City gaven acte de présance in het stadion van Benfica. Leicster City is al maanden geïnteresseerd in Noni Madueke en bracht eerder ook al een bod uit, wat door PSV resoluut werd afgewezen.

Ook Spurs uit Londen wordt door Engelse media in verband gebracht met een aankomend bod op Madueke. Manchester United is al jaren op zoek naar een nieuwe vleugelflitser en heeft alle middelen om Madueke aan te trekken. Ook United is inmiddels bekend met de bijzondere kwaliteiten van Noni Madueke.

Cody Gakpo en dezelfde Noni Madueke staan ook in de belangstelling van FC Bayern Munchen. Ook scouts van Bayern waren aanwezig voor Gakpo en Madueke. Ligue 1 kampioen Lille bracht eerder al een bod uit op Gakpo, wat door PSV meteen werd afgewezen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here