Home Nieuws Staat Pablo Rosario voor een vertrek? ‘Rosario is na vier jaar de...

Staat Pablo Rosario voor een vertrek? ‘Rosario is na vier jaar de kritiek ook wel beu’

5256
0

De komende maanden zal er veel gaan veranderen bij PSV. Technisch manager John de Jong staat een lange zomer vol inkomende en uitgaande transfers te wachten.

De rij spelers die het betreft is inmiddels bekend. Mo Ihattaren, Donyell Malen, Denzel Dumfries, Doan, Guti, Baumgartl en Bruma zijn spelers van wie verwacht wordt dat de laatste PSV weken dan wel maanden zijn aangebroken.


Een speler die nauwelijks genoemd wordt is Pablo Rosario. Simpelweg omdat het gros van de PSV fans denkt dat er weinig interesse voor Rosario zal zijn. De middenvelder blinkt bepaald niet uit in goed stabiel spel. PSV watcher Marco Timmer denkt dat Rosario zelf ook een transfer wil maken. Daarover zegt hij: ‘Rosario is na vier jaar de kritiek ook wel beu’, aldus Timmer over de inderdaad continue bekritiseerde Rosario.

Mogelijk vertrekt ook Noni Madueke. Timmer denkt dat PSV in een spagaat terecht kan komen wat zijn situatie aangaat. “Madueke dreigt wel een issue te worden. Die jongen wil absoluut meer speeltijd. Zijn statistieken zijn waanzinnig. Gerbrands zegt altijd dat ‘nee’ ook een antwoord is, maar er komt een moment dat je zelfs geen ‘nee’ meer kunt zeggen. Als Leicester City nu al twintig miljoen euro wil betalen en ik hoor al die namen die in de Champions League gaan spelen die aan hem denken”


Facebook Comments