Home Nieuws Spurs verdediger Davidson Sánchez in beeld als verdedigende versterking

Spurs verdediger Davidson Sánchez in beeld als verdedigende versterking

1183
0

Een goede maand geleden berichtte we al over mogelijke interesse van PSV in de Tottenham Hotspur verdediger Davinson Sánchez.

Inmiddels denken Earnie Stewart en Peter Bosz inderdaad aan de 27-jarige verdediger van de club uit Londen. Sánchez mag deze zomer vertrekken bij Tottenham Hotspur.

Peter Bosz ziet de komst van de verdediger wel zitten maar er is meer interesse voor de Columbiaan. Sánchez kan ook naar Villarreal, Galatasaray en Spartak Moskou. Met name Spartak Moskou en Galatasaray zijn serieus geïnteresseerd in de verdediger.

Tottenham Hotspur is inmiddels met enkele clubs in onderhandeling over een transfersom van zo’n negen miljoen euro. Een som die voor PSV nog betaalbaar zou kunnen zijn. Bosz en Stewart zien de verdediger graag naar PSV komen maar beseffen dat er een flinke som aan salaris betaald zal moeten gaan worden.

De inkomende transfers van Noa Lang en Ricardo Pepi kosten PSV al zo’n 25 miljoen euro. Zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad verwachten dat PSV eerst weer kapitaal dient te vergaren op de transfermarkt alvorens er weer een inkomende transfer gerealiseerd kan gaan worden. Nog steeds is de verwachting dat Ibrahim Sangaré de club zal gaan verlaten maar tot op heden is er nog geen club concreet in de markt om de transfersom van 37,5 miljoen op te hoesten.


Vorig artikelAlle doelpunten en assists van Érick Gutiérrez bij PSV
Volgend artikelOpen trainingen in beeld | PSV-fans nog niet overtuigd van titel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in