Home Nieuws Spurs – PSV: Het Champions League Teams Spel: Minimaal 400 euro aan...

Spurs – PSV: Het Champions League Teams Spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

38
0

Aan het gelijkspel in Eindhoven had zowel PSV als Tottenham Hotspur eigenlijk weinig. Overwintering in de Champions League is voor beide teams nu een zware opgave geworden. Het gat met Internazionale is immers 5 punten. Opnieuw gelijkspelen is dus geen optie en daarom mogen we een aantrekkelijk duel in Londen verwachten met twee ploegen die vol voor de winst willen gaan. Elders zal Atlético Madrid revanche willen nemen op Borussia Dortmund na de 4-0 nederlaag in Duitsland. En in Italië strijden Napoli en PSG om de tweede plaats achter Liverpool in poule C. Klik hier om direct naar het spel te gaan.

Waarom mee doen aan het Champions League (Teams) Spel 2018/2019?


  • Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 team, maar om 6 teams die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het Champions League (Teams) Spel.
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is 78 Euro). Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het Champions League (Teams) 4 – 1 Spel 2018 zal gaan starten op dinsdag 6 november 2018 om 18:55 uur. Je krijgt 39 miljoen euro budget om 6 voetbalteams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League (Teams) 4 – 1 Spel 2018. Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 400 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 78 euro zijn (15 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!


Facebook Comments