Home Nieuws Spurs medium meldt interesse Tottenham Hotspur voor Johan Bakayoko

Spurs medium meldt interesse Tottenham Hotspur voor Johan Bakayoko

4350
0

Club na club wordt inmiddels genoemd voor Johan Bakayoko. Het is ondertussen wel duidelijk dat de aanvaller er erg goed op staat bij tal van clubs.

Paris Saint-Germain, Napoli, Liverpool en het meest concreet van allemaal is wel Burnley. Genoemde clubs zouden allen maar wat graag Johan Bakayoko nog dit transferwindow over willen nemen van PSV. Bakayoko was een jaar geleden nog het talent van het jaar bij Jong PSV maar het gaat hard met zijn ontwikkeling. Bijna wekelijks zie je de ontwikkeling van Bakayoko terug in zijn spel.

In Engeland wordt Bakayoko links en rechts al een sensatie genoemd. Dat gaat wat ver maar het is duidelijk dat de aanvaller grote stappen voorwaarts maakt. Inmiddels lijkt daar ook enige interesse van Tottenham Hotspur te zijn bijgekomen. Althans, dat meldt het Spurs medium Inside Spurs. Of het bericht een grote mate van betrouwbaarheid kent valt nog te bezien maar ondenkbaar zou de interesse van de club uit het noorden van Londen ook weer niet zijn.

De Belgische vleugelaanvaller gaf eerder aan nog bij PSV te blijven, maar of die woorden ook de laatste week van het transferwindow veel waard zijn valt nog te bezien. PSV zou al bezig zijn met Hirving Lozano om het vertrek van Bakayoko te kunnen opvangen.

https://twitter.com/InsideSpurs123/status/1695758383943733437?s=20


Vorig artikelAnalist Ronald de Boer wijst naar Xavi Simons: ‘Het is triest dat dat gebeurde’
Volgend artikelJarrad Branthwaite meteen basisspeler bij Everton na hernieuwde interesse PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in