Home Nieuws Sporting valt uit de toom en is geen partij voor PSV

Sporting valt uit de toom en is geen partij voor PSV

35
0

Sporting Lissabon, de vorige werkgever van Stijn Schaars en Santiago Arias, heeft een slechte beurt gemaakt in de wedstrijd tegen PSV. In het Zwitserse Lausanne won PSV met maar liefst 5-0 van de Portugese topclub. De spelers van Sporting vielen behoorlijk uit de toom met overtredingen en maakte veelal verkeerde keuzes waardoor PSV tegen 10 man eenvoudig kon uitlopen. Bij rust was het al 3-0 door treffers van Luuk de Jong, waaronder een benutte strafschop in de 4e minuut na een domme overtreding op Willems en verder door Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix. In de tweede helft scoorden Adam Maher en opnieuw De Jong. Sporting moest na ruim een halfuur al verder met een man minder. Alberto Aquilani kreeg een rode kaart na een harde tackle op Jetro Willems.