Home Nieuws Sportieve Unnerstall steunt Mvogo volop

Sportieve Unnerstall steunt Mvogo volop

322
0

Lars Unnerstall is een sportief man. De Duitser raakte deze zomer zijn basisplek kwijt aan collega Yvon Mvogo, maar blijft hem steunen.

De nieuwe PSV doelman maakte geen beste start en ging tegen FC Groningen én tegen FC Emmen opzichtig in de fout. Mvogo kreeg terecht veel kritiek te verduren en zal zich snel moeten gaan herstellen.

De huidige reservekeeper van PSV zegt tegenover De Limburger dat hij geen leedvermaak kent en Mvogo gewoon blijft steunen.

Unnerstall was na twee seizoenen VVV-Venlo aanvankelijk reserve achter Jeroen Zoet, maar werd in november eerste doelman maar die positie wist hij niet vast te houden. “Ik ken mijn kwaliteiten. Die verschillen op het vlak van meevoetballen van die van Yvon. En nu we een nieuwe speelwijze hebben, kiest de trainer daarvoor. Dat is zijn goed recht”, aldus de sportieve en realistische Duitse atleet.

Unnerstall was aanvankelijk de teleurgesteld na de komst van Mvogo. “Maar met dat gevoel was ik na een week klaar. Het heeft geen zin om je hoofd te laten hangen.”

Unnerstall kijkt alvast vooruit naar het Europese duel. “Ik hoop echt dat Yvon zijn doel schoon houdt donderdag. Ik ben een teamspeler en ondersteun de nummer 1. Juist als hij de fout in gaat.”

Unnerstall, sportief als hij is, is dan ook niet van plan om Mvogo het leven zuur te maken. “Wat moet ik dan doen? Hem tijdens de warming-up slecht inschieten? Of hem zwartmaken in de media? Dat doe je niet. Dat is beneden alle peil. Zo wil ik niet behandeld worden en zo zal ik nooit een teamgenoot behandelen”, aldus Unnerstall.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here