Home Nieuws SPORT: Weinig vertrouwen in Luuk de Jong maar alles beter dan Antoine...

SPORT: Weinig vertrouwen in Luuk de Jong maar alles beter dan Antoine Griezmann

958
0

De transfer van Luuk de Jong naar FC Barcelona heet ook in Spaanse media een verrassende transfer te zijn.

De dagelijkse sportkranten staan er vol mee en er wordt volop geanalyseerd en gespeculeerd over de redenen van de transfer van de Jong naar de Catalaanse club en daarbij het vertrek van de weinig populaire Griezmann.


Veel enthousiasme heerst er nog niet rond de transfer van de Jong naar Barcelona. Bij Sport zijn ze nog niet bepaald overtuigd van de komst van Luuk de Jong naar de Catalaanse hoofdstad. Maar alles beter dan Antoine Griezmann als speler van FC Barcelona.

Het medium is uiterst hard voor Griezmann. “Het vertrek van Griezmann is een groot succes, het einde van een verhaal vol teleurstellingen. De man die na Messi het hoogste salaris had is weg en daarmee verliest Barça niet veel. Het was een vergissing om hem überhaupt te halen, want hij paste zich zowel persoonlijk als voetballend nooit aan in Barcelona’, aldus SPORT over de weinig populaire Franse spits.

Het medium gaat verder: “Het is de trieste realiteit, maar het probleem is dat zijn vervanger Luuk de Jong ook niet barst van het vertrouwen. Hij moet Koeman tevreden stellen na een hectische Deadline Day, die maar op één ding kan wijzen: slechte planning. Het is wel duidelijk dat de economische crisis de transferperiode van Barcelona bepaald heeft”, aldus een scherpe maar even kritische analyse van SPORT.