Home Nieuws SPORT spreekt Mundo Deportivo tegen: FC Barcelona laat belangstelling voor Simons los

SPORT spreekt Mundo Deportivo tegen: FC Barcelona laat belangstelling voor Simons los

949
0

Xavi Simons kleurt inmiddels niet alleen in Nederland de voorpagina’s van de kranten maar ook in het buitenland.

De technicus draagt PSV al weken achtereen en vindt de openingen die naar doelpunten leiden. PSV kan nauwelijks nog zonder Xavi Simons en dat mag gerust een pijnlijke conclusie worden genoemd. In Frankrijk en Spanje gaat het over terugkeer naar Paris Saint-Germain maar er werd afgelopen week ook gesproken over een terugkeer naar FC Barcelona.

Volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo doet FC Barcelona er desondanks alles aan Simons te verleiden tot een terugkeer. De krant meldt dat directielid Jordi Cruijff wordt ingezet om Simons te overtuigen opnieuw voor FC Barcelona te kiezen.

Een andere Spaanse krant, SPORT, heeft een andere versie als het over belangstelling voor Xavi Simons gaat. PSV hoeft volgens SPORT juist niet te vrezen voor een vertrek van Simons naar Barcelona. Simons zou niet helemaal binnen de plannen van hoofdtrainer Xavi passen en daarnaast wil FC Barcelona niet meewerken aan de constructie van PSG. Bovendien heeft de armlastige club uit Catalonië niets te besteden.

Xavi Simons tekende vorige zomer een contract tot medio 2027 bij PSV. In dat contract is de welbekende clausule opgenomen, waardoor hij voor een relatief klein bedrag van 12 miljoen euro weer getransfereerd zou kunnen worden door Paris Saint-Germain. Simons heeft zelf echter het laatste woord bij een eventuele terugkeer naar de Franse hoofdstad. Inmiddels weten Engelse media te melden dat Simons ook in de belangstelling zou staan van een drietal Premier League clubs, te weten Arsenal, Liverpool en Chelsea.


Vorig artikelMiddenveld 2023-2024: ‘PSV is al bezig met speuren naar een opvolger’
Volgend artikelBetrokken bij 22 doelpunten | Topfitte Veerman wordt aangepakt in de gym

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in