Home Nieuws Sport 1: Spits Eran Zahavi wil naar PSV

Sport 1: Spits Eran Zahavi wil naar PSV

2986
0

PSV kan snel beschikken over een nieuwe spits want de Israëlische aanvaller Ervan Zahavi wil voor PSV gaan spelen.

Het Israëlische Sport1 meldt dat de op handen zijnde transfer van Eran Zahavi naar PSV daardoor wat dichterbij gekomen. De spits van het Chinese Guangzhou R&F heeft zijn plannen kenbaar gemaakt aan zijn broodheer. Het is geduldig wachten op volgende ontwikkelingen rond Sam Lammers.

Sport 1 en andere media meldden dinsdag al dat PSV en Zahavi met elkaar in gesprek zijn, net als een andere Israëlische krant en Chinese media. De Israëliër is een grote speler in China en heeft ook in Europa zijn sporen verdiend.

Sport 1 meldt dat Zahavi nu voor PSV wil gaan spelen. Tot aan die mededeling klinkt alles geloofwaardig maar het jaarsalaris van 2,5 miljoen euro, wat Zahavi bij PSV zou kunnen gaan verdienen, is minder geloofwaardig te noemen. In China strijkt hij per jaar ruim tien miljoen euro op.

Sport1 weet nu dat het voor Zahavi wachten wordt op Guangzhou R&F en wat de intenties van die club zijn. Zahavi heeft in China nog een contract tot het einde van dit jaar. Als de Chinese club toestemming geeft, reist Zahavi af naar Nederland om de deal met PSV rond te maken, schrijft het medium, zonder daarbij de kanttekening te maken dat PSV nog steeds hoopt Sam Lammers te behouden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here