Home Nieuws Spits van 1 miljoen huursom vertrekt bij PSV en is ook in...

Spits van 1 miljoen huursom vertrekt bij PSV en is ook in Marseille niet welkom

2870
0

De toekomst van Kostas Mitroglou is hoogst onzeker geworden.

De Griek, die in Eindhoven sensationeel begon en met erg goed spel meteen populair werd bij de aanhang, was de laatste maanden van het huidige seizoen ver teruggevallen en wist nauwelijks nog indruk te maken.


Mitroglou bleek in Qatar ook niet fit en kon zodoende niet aanhaken bij het winterse trainingskamp wat PSV in het oliestaatje wist te beleggen.

De wegen van PSV en de Griek gaan snel scheiden, zoveel is zeker. Mitrogou lijkt in Marseille ook niet meer echt welkom want de Zuid-Franse club moet ook bezuinigen en zit niet te wachten op het betalen van het salaris van de Griek. De Franse club wordt hard geraakt door de coronacrisis en denkt aan forse bezuinigingen. Marseille en Mitroglou gaan zo snel mogelijk met elkaar in gesprek over de toekomst.

Mitroglou heeft nog een contract tot 2021 bij Marseille, dat hem voor ruim een miljoen euro verhuurde aan PSV. De spits heeft slechts 348 minuten officiële speelminuten voor PSV gemaakt, wat neer komt op 2873e per gespeelde minuut.

Totaal kwam Mitroglou tot slechts drie doelpunten voor PSV, waarvan één in de Eredivisie. Mogelijk wijzigt zijn situatie in de Zuid-Franse stad nog want technisch manager Zubizaretta vertrekt bij de club en trainer Vilas-Boas overweegt ook de handdoek te gooien. Voorlopig lijkt de Griek echter niet welkom in Marseille.


Facebook Comments