Home Nieuws Spezia niet tevreden over Jeroen Zoet en gaat op zoek naar nieuwe...

Spezia niet tevreden over Jeroen Zoet en gaat op zoek naar nieuwe doelman

4672
0

De Europese top is allang uit beeld voor Jeroen Zoet en daar zal het ook nooit van gaan komen gezien de kwaliteiten van de doelman uit Veendam.

Echter lijkt de middenmoot en onderkant van de Italiaanse Serie A ook te hoog gegrepen voor de doelman want zijn werkgever Spezia zou inzetten op de komst van een nieuwe doelman. De reden? De Italiaanse laangvlieger is niet tevreden over Zoet.

Zou de club uit de Serie A pas afgelopen maanden de DvD’van Zoet en zijn laatste jaar bij PSV hebben bekeken of is het algehele niveau van Zoet gewoon niet voldoende voor de technische staf van Spezia? Het heeft er alle schijn van.

Zoet kwam vorige week nog positief in het nieuws omtrent zijn reddingen in de Serie A. “Van alle doelmannen in de Serie A verrichtte de dertigjarige Zoet dit seizoen de meeste reddingen: 21 stuks. Hij wordt gevolgd door Rui Patrício (AS Roma, 19 reddingen), Emil Audero (Sampdoria, 18), Vid Belec (Salernitana, 17) en Salvatore Sirigu (Genoa, 17)”, meldde Voetbal International over zijn Italiaanse statistieken. Toch is men niet tevreden bij Spezia naar nu blijkt.

Want volgens de doorgaans goed geïnformeerde journalist Gianluca di Marzio is men bij Spezia niet blij met hoe de doelman had doet en hoe zijn ontwikkeling verloopt. Sergio Romero en Antonio Mirante zouden bij Spezia in beeld zijn gekomen als vervanger van Jeroen Zoet.

https://twitter.com/wesleyvictormak/status/1442441665747292162?s=21


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here