Home Nieuws Spelers (lees verdedigers) laten Ruud van Nistelrooij keihard vallen, bepalende spelers willen...

Spelers (lees verdedigers) laten Ruud van Nistelrooij keihard vallen, bepalende spelers willen dat Fred Rutten blijft

40728
4

PSV – sc-Heerenveen werd een wedstrijd waar geen enkele PSV fan vooraf rekening mee gehouden heeft. De verrassende 3-3 zat er niet aan te komen gezien de goede serie na Sevilla uit.

Anderzijds was de wedstrijd tegen Fortuna Sittard al een voorbode dat het spel maar moeizaam oogt en dat PSV als ploeg nauwelijks tegenstanders de wil kan opleggen. Toch speelde PSV een prima wedstrijd tegen de Friezen als we de wedstrijd tot de 1-1 analyseren. Ruud van Nistelrooij zag daarna hoe André Ramalho een onbegrijpelijk slippertje wist te maken en zo de 1-1 wist in de leiden.

Een moment later waren het Ramalho én Patrick van Aanholt die hun trainer in de steek lieten, om bij de 1-3 alles nog eens dunnetjes over te doen. Sangaré, Brantwaihte, Ramalho, Mwene en van Aanholt lieten de trainer keihard vallen door nauwelijks in te grijpen en halfbakken te verdedigen. Een half elftal stond erbij en keer ernaar zodat Heerenveen als een mes door de boter lieten snijden.

PSV liet daarna grote ruimten liggen op het veld maar wist ook de rug nog te rechten. Als klap op de vuurpijl kwam na afloop naar buiten dat een deel van de spelers bij de directie geklaagd zou hebben over de werkwijze van Ruud van Nistelrooij. De berichtgeving vanuit de Telegraaf wordt erg opgeblazen. Wel heeft de spelersgroep in een gesprek met de directie medegedeeld dat een langer verblijf van Fred Rutten wenselijk is. Daarnaast wordt het vertrek van André Ooijer betreurd. Ooijer stopt na dit seizoen vanwege persoonlijke redenen, is de lezing terwijl Rutter nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst.


Vorig artikelDonyell Malen heeft groot aandeel in naderende landstitel met Borussia Dortmund, BVB bijna kampioen
Volgend artikelBegrip Luuk de Jong voor stevige fluitconcerten

4 REACTIES

  1. Dit is Marcel Brands aan te rekenen . Daarnaast is het Hoodbestuur vd Wal verantwoordelijk voor de chaos di is ontstaan John de Jogh heeft het gelijk aan zijn zijde gekregen .Dit kost spelers . De huidige spits als hij bij het gesprek betrokken is geweest direct op straat zetten .Komt heel te kort is wel gebleken .En als Xavi Simons bij het gesprek aanwezig is geweest Idem Zo wordt hij nooit een topspeler met dit gedrag

  2. Een ploeg als PSV moet er rekening mee houden dat ze opgevreten willen worden als aangeschoten wild. Iedere wedstrijd volle bak beginnen en de tegenstander gek tikken. Met dit materiaal moet je iedere 1e helft makkelijk met 3 of 4-0 voorstaan. Dan kun je de 2e helft wat gas terug nemen. Maar nee hoor we beginnen al met de rem erop. En dan krijg je dit. Succes mannen zondag tegen AZ.

  3. Laat je niet opnaaien door Pro Ajax “journalisten”; dezelfde die ook Arne Slot wegschrijven uit de competitie. Rug recht en schouder aan schouder gaan eredivisie ploegen 020 eronder krijgen: hou vol en laat je niet verdelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in