Home Nieuws Spelers FC Twente nog steeds vol ongeloof over vertrek Lars Unnerstall bij...

Spelers FC Twente nog steeds vol ongeloof over vertrek Lars Unnerstall bij PSV

11708
0

Lars Unnerstall staat er goed op bij de spelersgroep van FC Twente. De Duitse doelman geniet veel respect in Enschede.

Dat heeft natuurlijk van doen met zijn kwaliteiten. Regelmatig tonen zijn collega’s bij Twente hun respect voor Unnerstall, die de club uit Enschede regelmatig op de been houdt met cruciale reddingen. Unnerstall staat inmiddels ook wel in de belangstelling van enkele Franse en Griekse clubs maar de subtop van Europa lijkt toch niet in de markt te komen voor de Duitse goalie. Dat zou ondermeer van doen kunnen hebben met de kleine foutjes die Unnerstall toch regelmatig weet te maken.

Zoals gezegd is de waardering vanuit het bestuur en de spelersgroep van Twente groot voor Unnerstall. Joshua Brenet laat zich net als spits van Wolfswinkel regelmatig positief uit over de Duitse atleet. Dat geldt ook voor Sem Steijn. De upcoming man van de Tukkers ziet Unnerstall geregeld uitblinken. Men begrijpt in Enschede niet waarom Unnerstall niet meer bij PSV speelt. Dat heeft overigens ook met de wens van de doelman zelf te maken, die op voorhand wist bij Twente de nummer één te worden.

‘Bij Andy in de Auto’ raakt Steijn niet uitgesproken over de kwaliteiten van Lars Unnerstall. Steijn kende Lars Unnerstall al uit de tijd dat ze samen bij VVV Venlo speelden. “Hij is echt fantastisch, dat is niet normaal”, is de jonge Steijn lovend. “Hij is eigenlijk veel te goed. Ik heb geen idee wat er bij PSV gebeurd is”, wijst hij op het vertrek van Unnerstall uit Eindhoven. “Bij VVV was dat al zo, en nu nog steeds, als je bij Lars in de partij zit, win je bijna altijd. Het is echt niet normaal. Ik denk dat hij nog wel een keer een stap gaat maken.”

“Hij doet het echt goed”, zegt Andy tegen Steijn. “Hoe kan dat? Bij ander clubs had hij nog wel eens een foutje. Maar hij is helemaal omgeslagen. Hoe oud is hij, 30? Een keeper kan nog wel doorgaan tot een jaar of veertig”, klinkt het.


Vorig artikelValentijn Driessen wijst naar Xavi Simons: ‘PSV is Conference League’
Volgend artikelMilde straf UEFA geeft PSV ruimte in gesprekken met Simons: ‘Had miljoenen kunnen kosten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in