Home Nieuws Spelers Barcelona tevreden: ‘We hebben PSV goed geanalyseerd’

Spelers Barcelona tevreden: ‘We hebben PSV goed geanalyseerd’

56
0

Mark van Bommel dacht vooraf nog dat tegenstander Barcelona PSV zou onderschatten, temeer omdat de bus met de selectie van de Spaanse landskampioen pas een uur voor de aftrap bij Camp Nou arriveerde.

Daar dacht middenvelder Rakatic na de westrijd anders over. De middenvelder, die zeker niet mee kan met het hoge tempo in combinatie met balaannames van Messi en Coutinho, verklaarde na afloop dat de selectie die vrijheden van trainer Valverde prima kan handelen en dat betekent dat er ontspannen kan worden toegeleefd naar grote wedstrijden.

De Barca spelers waren in ieder geval tevreden met de winst op PSV, waar de aanwezige kwaliteiten van de ploeg van Van Bommel goed in kaart zijn gebracht.

“Het kan altijd beter, maar dit is pas het begin”, zegt Ivan Rakitic op de clubwebsite. “Het is een kwestie van het verbeteren van de details. De Champions League is altijd speciaal en we weten dat we de afgelopen jaren niet heel gelukkig zijn geweest in dit toernooi, maar we willen graag winnen”, besluit de Kroaat.

Rechtsback Sergi Roberto vult aan: “We hebben PSV good bestudeerd en we wisten dat ze al goede tegenstanders hebben gehad. We wisten dat het een goed georganiseerd team was.” Keeper Marc-André Ter Stegen zag dat Lionel Messi met drie goals maar weer eens de grote man was. “Ik denk niet dat er een speler is die voetbal speelt zoals Leo.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here