Home Nieuws Spel en houding Luuk de Jong onacceptabel

Spel en houding Luuk de Jong onacceptabel

42
0

De nieuwe puntendeling tegen FC Twente zorgt voor nog meer kritiek op Luuk de Jong. De spits is met zijn spel maar ook houding hard op weg om naar de bank te worden verbannen. Wat Luuk de Jong de fans voorschotelt gaat richting het onacceptabele.

“Ik kan niet anders dan keihard werken en alles geven”, vertelde De Jong na de wedstrijd aan FOX Sports. Een periode slecht spelen kan een keer gebeuren; niet scoren is daar een logisch gevolg van maar wat Luuk de Jong de laatste weken presteert neigt eerder naar desinteresse dan naar vechten voor de landstitel. De Jong is met zijn huidige spel rijp voor een plaats op de bank. Simpele kaatsballen mislukken, ballen springen van zijn voet af en ook kopduels worden minder vaak gewonnen dan voorheen, om over het niet scoren van doelpunten nog maar te zwijgen.

Het gaat bij PSV de laaste weken over een gebrek aan mentaliteit. De aanvoerder van PSV erkent dat het niet goed zit op dit vlak bij PSV. “We moeten vanaf nu iedere wedstrijd álles geven, want anders gaat het niet lukken. We werden eigenlijk pas wakker na hun goal, ook weer een omschakelmoment. Daarna zag je dat we pas écht gas gingen geven. Dat mag niet. Je moet de hele wedstrijd gas geven. Of dat de instelling is? Dat denk ik wel.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here