Home Nieuws Speel nu het EK Voetbal Spel met 15.000 euro aan prijzen, 1e...

Speel nu het EK Voetbal Spel met 15.000 euro aan prijzen, 1e prijs 5.000 euro!

44
0

EK Voetbal Spel (15.000 euro aan prijzen, 1e prijs 5.000 euro!)

24 landen gaan deze zomer strijden voor de Europese voetbaltitel. Het belooft een zeer spannend EK te worden met de toplanden die elkaar nauwelijks ontlopen. België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland, Italië, Engeland en titelverdediger Portugal worden allemaal een goede kans toegedicht.


Het EK wordt nog een stuk spannender met het EURO 2020 (Budget) Spel van Zweeler. Alle landen hebben een waarde gekregen en daarvan mag je er zeven selecteren binnen 70 miljoen budget. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen voor het juist voorspellen van de winnaar. Maak jij het beste team? Dan win je 5.000 euro!

Klik hier om je te registreren en  Klik hier om direct naar het EK Voetbal Spel te gaan. (1e prijs 5.000 euro!)

Waarom mee doen aan het EK Voetbal Spel?

  • Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 land, maar om 7 landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het Euro 2020.
  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het toernooi zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is 000 Euro). Er zijn 183 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

If you like sports, you wil


Facebook Comments