Home Nieuws Special | Ruud van Nistelrooij, de natuurlijke opvolger van Roger Schmidt

Special | Ruud van Nistelrooij, de natuurlijke opvolger van Roger Schmidt

4452
0

Ruud van Nistelrooij timmert in de luwte van de Herdgang hard aan de weg als toekomstig hoofdcoach.

De trainer van Jong PSV gaat voor het hoogste en wil zichzelf uitdagen. In de luwte van de Herdgang maakt de gedreven maar ook rustige coach vaak een ontspannen indruk. Van Nistelrooij straalt in alles topsport uit. De getalenteerde coach predikt een topsportklimaat zoals de directie van de club het graag wenst te zien.


Het lijkt op voorhand ook ondenkbaar dat de toekomstig hoofdcoach vaak in conflictsituaties terecht gaat komen. Maar de voetbalwereld blijft nu eenmaal de voetbalwereld dus niets is ondenkbaar.

Vooruitkijkend heeft het er alle schijn van dat van Nistelrooij Roger Schmidt gaat opvolgen. Ook op dat vlak is niets ondenkbaar maar met een beetje fantasie én een veroverde landstitel in seizoen 2021-2022, krijgt Roger Schmidt van PSV contractverlenging van zijn volgend jaar aflopende contract aangeboden. In dat geval kan van Nistelrooij nog een seizoen leren, ontdekken en ervaring opdoen bij Jong PSV, om vervolgens in seizoen 2023-2024 hoofdtrainer van PSV te worden.

Ruud van Nistelrooij hoofdtrainer van PSV, klinkt niet alleen heel mooi en natuurlijk, maar lijkt op voorhand een ‘Match made in Heaven’ te zijn. Tot op heden laat van Nistelrooij in ieder geval zien in alles een perfect uithangbord voor PSV te zijn. Wie de trainer van Jong PSV onlangs voor de camera zag staan na afloop van het oefenduel tussen Jong PSV en Quick Boys, weet genoeg.

Met zijn houding en voorkomen dwingt de topspits van weleer bij een ieder respect af. Een simpel interview tussen de rustig sprekende en weloverwogen van Nistelrooij en Quick Boys TV, liet zien dat Ruud van Nistelrooij een perfect uitgangbord voor PSV is.

De voormalig topschutter sprak bedacht en weloverwogen over zijn team en het spel en bedankte Quick Boys ook nog voor de gastvrijheid om vervolgens een succeswens uit te spreken.

Toon Gerbrands kan niet anders dan tevreden toekijken en content zijn met de ontwikkeling van het perfecte PSV uithangbord Ruud van Nistelrooij.