Home Nieuws Spartaan Hugo Borst hard voor Drommel: ‘Met de punten die hij morste...

Spartaan Hugo Borst hard voor Drommel: ‘Met de punten die hij morste was PSV gewoon kampioen geworden’

1382
0

Analist, columnist maar ook criticaster Hugo Borst kan het niet nalaten Joel Drommel onderuit de zak te geven.

Borst was afgelopen zaterdagavond aanwezig in de Johan Cruijff Arena en zag hoe PSV Ajax versloeg in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. PSV wist de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 3-5 weten winnen van Ajax en Borst zag dat het wel goed zat bij PSV.

Borst zag ook dat Ajax momenteel dezelfde problemen met de keepers heeft als dat vorig seizoen bij PSV de situatie was. De oer-Spartaan begrijpt niets van het keepersbeleid bij Ajax, waar hij eerder ook al vraagtekens wist te plaatsen bij het keepersbeleid bij PSV. Dat daar dit seizoen verandering in is gekomen, mag geen geheim meer heten. PSV vaart wel bij de stabiel presterende Benitez uit Argentinië. In Amsterdammer heeft de situatie zich gekeerd doelman Jay Gorter zag er bepaald niet gelukkig uit tegen PSV. Hugo Borst zijn gedachten schoten terug naar PSV-doelman Joël Drommel.

Borst denkt zelfs te weten dat PSV landskampioen was geworden als Drommel wat minder fouten had gemaakt. Daar valt natuurlijk iets voor te zeggen. “Dan denk je ook automatisch aan Joël Drommel”, schrijft Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Vorig seizoen was hij vaak de schlemiel bij PSV. Hij verziekte het voor zijn club in Tilburg tegen Willem II. Het was geen fout maar een blunder. Zo ging het te vaak, fouten of blunders. Met het aantal punten erbij dat hij morste was PSV gewoon landskampioen geweest”, aldus een kritische Hugo Borst.


Vorig artikelKeeper Club Brugge keert na slechts één jaar weer terug naar PSV
Volgend artikelVan Nistelrooij onder de indruk, Saibari mogelijk opnieuw in de basis in thuiswedstrijden tegen Emmen en Monaco

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in