Home Nieuws ‘Sparta was een incident’

‘Sparta was een incident’

9
0

Philip Cocu is zeker van zijn zaak wat de vermeende crisis bij PSV aangaat. Er is geen crisis stelt Cocu en de trainer heeft gelijk.

PSV heeft alle kansen het seizoen nog glans te geven na een periode waarin het veelal tegen heeft gezeten, met één wedstrijd die geldt als uitzondering. We scharen ons achter de woorden van de trainer wat het doorgaans prima spel van PSV aangaat. Cocu mag nu wel gaan laten zien dat het een incident us geweest en dat hij de aangewezen persoon is PSV uit het kleine dalletje te trekken. Na de interne bespreking van afgelopen donderdag is Cocu eensgezind.


‘Ik ben zeer content met wat er uit de groep is gekomen en met wat wij als staf hebben aangegeven. Nu komt stap twee: dat is de vertaling die we met z’n allen moeten maken naar het veld. Daar verwachten we een bepaalde houding bij PSV. Een bepaalde inzet, die verwacht ik elke week te zien bij PSV.’

Cocu noemde verder het bekerduel met Sparta Rotterdam een incident. In de wedstrijden daarvoor was PSV voetballend de betere partij. De buitenwacht spreekt van een crisis, woorden die Cocu terecht niet in zijn mond wilde nemen.


Facebook Comments