Home Nieuws Sparta keeper zat stuk na PSV – Sparta: ‘Ik ben geklopt door...

Sparta keeper zat stuk na PSV – Sparta: ‘Ik ben geklopt door Sangaré’

2814
0

Henk Fraser zat onbewogen en uiterst rustig op zijn stoel aan de zijlijn van het veld in het Philips Stadion.

Inmiddels tikte de klok de 81e minuut aan maar Fraser leek onbewogen en onverstoorbaar. Geen gescheld en geschreeuw langs de zijlijn of hevig onrustig coachend in zijn vak voor de dug-out. Fraser liet het allemaal op zich afkomen en zag zijn ploeg best stunten maar straalde ook uit dat het zo gebeurd kon zijn met Sparta, dat hard knokte voor een punt.

De keeper van dienst van de Rotterdammers was niet bepaald rustig want ook hij groeide in de wedstrijd. Dusdanig dat menig PSV fan wel degelijk een remise zag opdoemen. Gelukkig werd het verzet gebroken door de prachtige uithaal, die eigenlijk meer verdiend dan het woord ‘uithaal’, gezien de precisie van het schot. De keeper van Sparta zat na afloop stuk door de late tegendoelpunten. De talentvolle keeper gaat een mooie toekomst tegemoet. Zowel technisch als atletisch gezien, staat Okaye zijn mannetje. Het zou een goede zaak zijn als PSV start met het veelvuldig scouten van de Sparta doelman.

“Het was een goede wedstrijd van mijzelf en van de ploeg, maar we hebben geen punten”, zegt hij tegen Voetbal International. “We hebben wel gezien dat we goed kunnen vechten, dat is goed voor ons. Ik ben trots op het team. En over mijn eigen prestatie heb ik een goed gevoel. Ik begon goed, met een of twee reddingen, en daardoor kon ik in de wedstrijd groeien”, aldus Okoye.

De sterke doelman ontkent wel dat hij een ‘perfecte wedstrijd’ heeft gespeeld. Hij legt uit hoe hij het ziet: “Een perfecte wedstrijd is een clean sheet en drie punten”, vervolgt hij. “Natuurlijk is het frustrerend als je dan toch nog wordt geklopt door Sangaré: het is altijd frustrerend als je de bal uit het net moet halen. Maar we moeten de goede dingen uit deze wedstrijd meenemen naar de toekomst”, besluit Okoye.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here