Home Nieuws Sparta back: ‘Lozano zei dat ik rustig aan moest doen’

Sparta back: ‘Lozano zei dat ik rustig aan moest doen’

30
0

Pierre van Hooijdonk sprak in zijn analyse positief over het spel van Sparta en noemde de Spartanen zelfs de voetballend betere ploeg met enkele prima kansen op een doelpunt. Dat was iets teveel van het goede. Sparta back Sherel Floranus was na afloop realistischer en dacht daar duidelijk anders over.

In gesprek met Voetbal Primeur kon de verdediger niet anders dan toegeven dat Sparta weliswaar leuk mee voetbalde maar in de tweede helft geen enkele uitgespeelde kans met zicht op een gelijkmaker in zicht had. Hirving Lozano had het moeilijk en daar was de Spartaan dan wel content mee.

Je hijgde constant in de nek van Lozano. Daar was-ie op een gegeven moment klaar mee, zagen we.
“Hij vond het blijkbaar niet leuk dat ik zo kort op hem zat. Ik denk dat-ie ook niet lekker in de wedstrijd zat. Ik zat steeds kort op hem. Hij zei tegen me dat ik een beetje rustig moest doen.  Maar daar heb ik niets mee te maken.”

Nul punten in Eindhoven, maar zelf met een goed gevoel de bus in?
“Tuurlijk. Iedereen heeft het over Lozano, dat-ie goed is, dat ik moest uitkijken wanneer ik tegenover hem zou staan. Maar ik heb hem niet gezien vandaag. Dan ga je hier weg met een lekker gevoel.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here