Home Nieuws Spaanse media vrezen uitschakeling Atlético

Spaanse media vrezen uitschakeling Atlético

8
0

Het Eindhovens Dagblad opende de sporteditie met het feit dat PSV de grootste winst behaalde met het angstig maken van tegenstander Atletico. De Spaanse media zien wat dat betreft de bui al hangen.

De grotere Spaanse kranten vrezen zelfs voor uitschakeling van Atletico. Er is dan ook veel kritiek op het spel van de Spanjaarden. ‘Luciano Vietto en Antoine Griezmann misten kansen tegen de niet passeerbare Zoet. Voor Atletico is dat zorgwekkend’, schrijft Marca.

Mundo Deportivo noemt Zoet ‘groots’. ‘Na de rode kaart voor Gaston Pereiro verdedigde PSV perfect. Atletico speelde een pijnlijke wedstrijd. Ze waren niet in staat ruimte te creëren. Atletico speelde traag en voorspelbaar. Er werd meer met het hart dan met het hoofd gespeeld.’

Sport is niet gerust op een goede afloop voor Atletico. ‘PSV leek in staat om Atletico pijn te doen met vlot voetbal en balverlies van Atletico op het middenveld.’ ES zag Atletico ‘geen klik’ hebben met het Philips Stadion en met PSV en spreekt ook over een exit uit de Champions League.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here