Home Nieuws Spaanse media speculeren over transfer Memphis naar FC Barcelona

Spaanse media speculeren over transfer Memphis naar FC Barcelona

1463
0

Het gonst van de geruchten rond Memphis Depay nu Ronald Koeman trainer is van FC Barcelona.

Memphis zou zeker een boegbeeld kunnen zijn voor de club van Koeman nu er een grote renovatie van de selectie aanstaande is. Koeman is een groot fan van Memphis en denkt volgens Spaanse media aan diens komst.

Nu de presentatie van Ronald Koeman achter de rug is, begint ook in de Spaanse media het speculeren over welke spelers mogen blijven en wie er mogen vertrekken bij Barcelona. Ook wordt er een voorschot genomen op eventuele nieuwkomers. Daarbij valt geregeld de naam van Memphis.

Volgens radiostation Cadena SER wil de nieuwe trainer dat Gerard Piqué blijft, maar mogen Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suárez allemaal vertrekken. De drie routiniers drukken met hun salaris zwaar op de begroting, terwijl Barcelona juist ruimte nodig heeft om spelers te kunnen aantrekken.

Mocht die ruimte ontstaan is het niet ondenkbaar dat Koeman en Barcelona aankloppen bij Olympique Lyon om het nog slechts één jarig lopende contract van Memphis af te kopen. Lyon speelt geen Europees voetbal volgend seizoen dus een vertrek van de relatief ‘goedkope’ Memphis ligt voor de hand. Koeman en Barcelona zouden zo kunnen profiteren van de situatie rond de gewilde Memphis Depay.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here