Home Nieuws Spaanse media verwachten snelle terugkeer Lato naar Spanje én boete voor PSV

Spaanse media verwachten snelle terugkeer Lato naar Spanje én boete voor PSV

99
0

Het huwelijk tussen PSV en Toni Lato was eigenlijk op voorhand al gedoemd te mislukken gezien de gecompliceerde periode voor het tot stand komen van de huurconstructie. 

Het valt natuurlijk niet te zeggen dat daar de basis voor het mislukken van de periode Lato bij PSV ligt maar lastig was de aanloop zeker te noemen. PSV is daarbij ook nog eens een miljoenenstrop bespaard gebleven omdat Valencia in extremis de koopconstructie in een huurconstructie wenste om te zetten.

In Spanje is men er inmiddels van doordrongen dat Lato en PSV geen goed huwelijk zijn en de kranten melden veelal dat beide partijen in de winterstop uit elkaar zullen gaan. Toch zal dat niet zonder slag of stoot zijn want er wordt melding gemaakt van een boete voor PSV vanwege een vorm van contractbreuk.

Zowel DEl Desmarque, Deporte Valenciano als DeportesCOPE melden dat PSV een boete van Valencia krijgt als Lato niet aan een minimum aantal wedstrijden komt. Het management van Lato kon dat niet bevestigen tegenover het ED.

Lato speelt niet bij PSV, maar toch ziet Valencia toekomst in hem. Andere Spaanse clubs worden inmiddels aan Lato gelinkt. Overigens is Valencia niet in de positie om te bepalen wat er met Lato moet gebeuren. PSV heeft het laatste woord, benadrukken de Spaanse media.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here