Home Nieuws Spaanse media verwachten dat PSV FC Barcelona te slim af is met...

Spaanse media verwachten dat PSV FC Barcelona te slim af is met transfer jonge Willem II’er

21
0

FC Barcelona hoopt opnieuw zijn slag te slaan in de Eredivisie maar heeft stevige concurrentie van PSV. Niettemin denken de Catalanen toch goede papieren te hebben voor de relatief onbekende Palacios van Willem II.

PSV lijkt daar een stokje te steken voor een overgang naar Spanje. Dit meldt Spaanse Sport. Het medium stelt dat de PSV de pas negentien jarige Ecuadoriaan ‘in de komende dagen’ denkt vast te kunnen leggen, waarmee het ondermeer Barcelona en Ajax zou aftroeven.


Ook media in zijn thuisland Ecuador maken melding over een op handen zijnde transfer.  El Mundo Deportivo uit Spanje is ook bekend met het nieuws rond de jonge Latijnse linksback. El Mundo weet dat FC Barcelona de Ecuadoriaan, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Willem II, vast wil leggen. De club zou eenzelfde route voor hem in gedachten hebben als Ludovit Reis, die overkomt van FC Groningen.

De nog jonge linksback speelde het afgelopen seizoen dus in de Eredivisie, maar staat onder contract bij het Ecuadoriaanse S.D. Aucas.

Volgens Sport is het echter PSV dat de beste papieren heeft om de linksback daadwerkelijk binnen te halen. Het Spaanse medium stelt dat PSV hoopt dat Palacios ‘in de komende dagen’ zijn handtekening zal zetten onder een contract. De linksback staat nog wel tot medio 2023 onder contract bij S.D. Aucas.


Facebook Comments