Home Nieuws Spaanse media: PSV nog steeds in onderhandeling met Jasper Cillessen

Spaanse media: PSV nog steeds in onderhandeling met Jasper Cillessen

1228
0

Enkele weken geleden kwam naar buiten dat PSV aan Jasper Cillessen denkt wat betreft de positie van eerste keeper.

PSV zou inmiddels gesproken hebben met het management van Cillessen over een transfer naar Eindhoven maar daarna werd het stil. De doelman die bij Valencia nergens meer op hoeft te rekenen, staat ook open voor een terugkeer naar Nederland en zou PSV als optie zien. In Valencia is Cillessen definitief tweede keus achter Giorgi Mamardashvili.

Het Spaanse medium El Desmarque schrijft dat Cillessen zeker zal vertrekken uit Valencia en dat de Eredivisie de nieuwe competitie zal gaan worden voor de doelman. Het medium verwacht dat Cillessen een keuze gaat maken tussen PSV en Ajax. Ook in Amsterdam is men op zoek naar een nieuwe en ervaren doelman. Het medium weet ook dat PSV momenteel nog steeds in onderhandeling is met de doelman uit Groesbeek. Eerder leek de belangstelling juist op een laag pitje te staan maar volgens El Desmarque is PSV nog steeds serieus geïnteresseerd in de ervaren doelman.

El Desmarque is in de regio Valencia het medium wat de club Valencia op de voet volgt. De krant denkt dat de terugkeer van Cillessen in de selectie van Oranje een opmaat is naar een transfer naar de Eredivisie.


Vorig artikelEran Zahavi is PSV en de PSV fans dankbaar
Volgend artikelGerbrands waarschuwt Ajax: ‘PSV zal nooit toelaten dat Ajax hier de beste spelers weghaalt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in