Home Nieuws Spaanse media: Paris Saint-Germain wil terugkoopclausule Xavi Simons aanpassen

Spaanse media: Paris Saint-Germain wil terugkoopclausule Xavi Simons aanpassen

6882
1

Spaanse media maken melding van inmenging van Paris Saint Germain in het contract van Xavi Simons met PSV.

Het is algemeen bekend dat de technisch directeur van de Parijse club fan is van Simons. Paris Saint-Germain volgt de verrichtingen van Xavi Simons dus op de voet en ziet dat zijn ontwikkeling alle kanten op gaat. Vorige week hield Simons zich eenvoudig staande in Stade France toen Oranje kopje onder ging in de Parijse voorstad. PSG lijkt volgens Spaanse media te willen inpraten op Simons en zijn entourage ten einde de jonge aanvaller toch te bewegen weer voor PSG te kiezen.

Voor twaalf miljoen euro is Xavi Simons komende zomer terug te kopen door PSG en dezelfde clausule geldt ook een jaar later nog. PSV is voornemens dit spoedig aan te passen maar in Spanje zijn andere geluiden te horen. Het Spaanse medium Sport meldt dat PSG het verblijf van Simons bij PSV niet voor de volgende zomer wil onderbreken en tegelijk 8 miljoen euro extra aan tekengeld in het vooruitzicht stelt.

Een extra jaar PSV is een positieve insteek maar PSV zou in de nieuwe constructie niets overhouden in de vorm van een verhoogde transfersom. Het verhoogde bedrag zou namelijk bestemd zijn voor Simons en zijn zakelijke gevolg. Ondertussen werkt PSV hard aan het openbreken van het contract van Xavi Simons. De insteek is Simons extra belonen en PSG buitenspel zetten.

“Ik heb voor vijf jaar getekend bij PSV en ik ben heel blij. Ik weet nog niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Er is een terugkoopoptie, maar diegene die het beslist, ben ik. Uiteindelijk heb ik het laatste woord”, zei de hoofdrolspeler zelf recent.


Vorig artikelGemeente Eindhoven én PSV laten Ajax fans wél toe in Philips Stadion tijdens PSV – Ajax
Volgend artikelAad de Mos ziet PSV ook in Nijmegen afstevenen op puntenverlies

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in