Home Nieuws Spaanse media linken energieke en aanvallende Denzel Dumfries opnieuw aan Real Madrid

Spaanse media linken energieke en aanvallende Denzel Dumfries opnieuw aan Real Madrid

3869
0

Denzel Dumfries is al enkele maanden contractspeler van FC Internazionale na zijn miljoenentransfer van PSV naar Milaan.

De geboren rechtervleugel verdediger was de eerste weken van het seizoen reservespeler en mocht van coach Inzaghi langzaam wennen aan zijn nieuwe omgeving.

De speelstijl van de blauw-zwarte formatie uit Milaan is Dumfries op het lijf geschreven en dus was er weinig tijd nodig om aan te passen. Na enkele reservebeurten vond coach Inzaghi het vorige week noodzakelijk om Dumfries een basisplaats toe te bedelen. En de rechtervleugel verdediger wist het vertrouwen niet te beschamen. De Inter fans waren enthousiast als nooit tevoren en dat uitte zich op sociale media in enthousiaste reacties.

Al ruim voor zijn transfer van PSV naar Internazionale werd Dumfries ook in verband gebracht met tal van andere Europese topclubs. Spaanse media meldde eerder al concrete interesse vanuit Real Madrid in Denzel Dumfries.

Die interesse lijkt na de onderlinge wedstrijd tussen FC Internationale en Real Madrid bepaald niet bekoeld. Denzel Dumfries staat nog steeds op de radar van Real Madrid, zo weet het Spaanse medium TodoFichajes te melden. Het medium weet dat Real Madrid vooral gecharmeerd is van de aanvallende kwaliteiten van de ‘fysiek sterke en energieke rechtervleugelverdediger’, valt er te lezen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here