Home Nieuws Spaanse media linken Donyell Malen opnieuw aan Barcelona maar ook aan Real...

Spaanse media linken Donyell Malen opnieuw aan Barcelona maar ook aan Real Madrid

1207
0

Of het met de matige prestaties van beide Spaanse grootmachten te maken heeft valt te bezien maar feit is wel dat Spaanse media melden dat Donyell Malen in beeld is bij zowel Real Madrid als FC Barcelona.

In Madrid is men na het vertrek van Ronaldo nog steeds op zoek naar een goalgetter want Karim Benzema heeft niet meer de frisheid van weleer.


In Barcelona hebben ze geen geld maar ze smijten er wel mee. Er werd immers een miljoenensom betaald aan Luis Suarez om te kunnen vertrekken, terwijl de spits de ene na de andere treffer weet te maken in Madrid. Donyell Malen geldt in buitenlandse media als upcoming kid en staat al enkele jaren in de belangstelling van Barcelona. De Spaanse voetbalkranten zien in Malen een jonge ster, die makkelijk scoort en over veel technische bagage beschikt.

Don Ballon, een kleiner medium dan Sport, Marca en AS, meldt dat Donyell Malen minimaal 45 miljoen euro zou moeten kosten maar ondanks dit prijskaartje zowel in Barcelona als in Madrid op de bekende lijstjes staat.


Facebook Comments Box