Home Nieuws Spaanse media koppelen PSV aan jonge linksback van FC Barcelona

Spaanse media koppelen PSV aan jonge linksback van FC Barcelona

2088
0

PSV wordt in Spanje gekoppeld aan Juan Miranda.

De pas 20 jarige linksback van het bijna failliete FC Barcelona staat op de radar van PSV, zo meldt El Mundo Deportivo dit weekend. De Spaanse krant geldt als gezaghebbend en goed geïnformeerd in het Spaanse voetbal.


De Spaanse linksback wordt dit seizoen door FC Barcelona verhuurd aan Schalke 04 maar dat is geen succes geworden.

Beide clubs sloten afgelopen seizoen een akkoord voor een huurperiode van twee seizoenen, maar Miranda kwam in Gelsenkirchen nauwelijks aan spelen toe.

Het Duitse Schalke maakt geen beste periode door en de ontwikkeling van de verdediger loopt bepaald niet volgens plan. In Barcelona zou men meer toekomst zien in een plan om de speler in Eindhoven aan zijn ontwikkeling te laten werken.

Volgens El Mundo Doportivo keert hij op korte termijn terug naar Camp Nou waar club en speler in conclaaf moeten over de toekomst van de verdediger. Miranda, wiens contract nog één jaar doorloopt, zal weer worden verhuurd, langer worden vastgelegd of zal definitief moeten vertrekken bij de geplaagde en bijna failliete club uit Barcelona.

PSV zou bekend zijn met de situatie rond Miranda en in contact staan met het management van de jonge verdediger. Er bestaat interesse vanuit de speler om zijn carrière in Eindhoven bij PSV vlot te trekken.

Maar ook Real Betis wil Miranda graag overnemen. De twintigjarige linksback speelde voorheen in de jeugdopleiding van de club uit Sevilla en geniet verder interesse van Borussia Mönchengladbach, Juventus en FC Porto.


Facebook Comments Box