Home Nieuws Spaanse media én management Dest bevestigen concrete interesse PSV, verdediger was al...

Spaanse media én management Dest bevestigen concrete interesse PSV, verdediger was al ploeggenoot van Vranckx

6676
0

PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld bij FC Barcelona voor Sergiño Dest. Een transfer naar Eindhoven lijkt dan ook aanstaande te zijn.

De interesse vanuit PSV is dan ook serieus te noemen. Ernie Stewart lijkt de transfer van Dest snel te willen afronden om middels een omweg de defensie te versterken. Dest zou dan rechtsachter spelen en Teze komt beschikbaar als centrale verdediger. Spaanse media als Mundo Deportivo en Marca melden dat PSV zich inmiddels officieel heeft gemeld bij FC Barcelona, waar Dest mag en ook moet vertrekken deze zomer.

De uit Almere afkomstige spelers heeft inmiddels 72 wedstrijden voor FC Barcelona gespeeld en was afgelopen seizoen actief bij AC Milan, dat Dest huurde van FC Barcelona. Saillant detail is dat Dest afgelopen seizoen ploeggenoot was van Aster Vranckx. Vranckx werd door Wolfsburg weer verhuurd aan AC Milan. Aster Vranckx en Sergiño Dest zouden dit seizoen zomaar ploeggenoten van elkaar kunnen worden als PSV erin slaagt beide spelers los te weken bij respectievelijk FC Barcelona en Vfl Wolfsburg.

Vranckx geldt namelijk als de beoogde en gedroomde vervanger van Ibrahim Sangaré mocht de Ivoriaan dit window nog vertrekken. PSV heeft met Aster Vranckx al een principe-akkoord daarover en nu VfL Wolfsburg de Kroaat Lovro Majer heeft aangetrokken, lijkt Wolfsburg bereid om mee te werken aan een vertrek, mocht PSV zich gaan melden voor Aster Vranckx.

Ondertussen heeft het management van Sergiño Dest tegenover Spaanse media en tegenover De Telegraaf bevestiging gegeven dat PSV zich heeft gemeld bij FC Barcelona en bij de speler zelf. Earnie Stewart wil doorpakken en Dest snel op huurbasis naar Eindhoven halen.


Vorig artikelPSV lijkt Teze toch als centrale verdediger in te willen zetten en meldt zich bij FC Barcelona voor Sergiño Dest
Volgend artikelPhilipp Mwene op weg naar Duitsland, Bundesliga-club meldt zich bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in