Home Nieuws Spaanse media berichten over ‘goedkope’ Steven Bergwijn

Spaanse media berichten over ‘goedkope’ Steven Bergwijn

23
0

De ontwikkeling van Steven Bergwijn lijkt momenteel niet te stuiten. De etalage van de Champions League zorgt voor een ongekende geruchtenstroom rond Bergwijn.

De Telegraaf meldde zaterdagochtend dat de traditionele topclubs uit de Premier League belangstelling hebben voor Steven Bergwijn. De Spaanse krant Sport meldt nu ook interesse vanuit Barcelona en AC Milan. Volgens Sport hebben beide clubs al aan PSV laten weten dat ze gecharmeerd zijn van Bergwijn en hem graag willen halen.


D krant dnekt informatie te hebben over de hoogte van de afkoopsom. Bergwijn heeft volgens de Spaanse krant een opvallend lage afkoopsom in zijn contract staan. Er wordt gesproken over een transfersom van ‘slechts’ 20 miljoen euro. De vraag is of dit reeel is maar feit blijft dat PSV met Bergwijn en Lozano goud in handen heeft. Op het vinkentouw zit Donyell Malen die één van de twee flankspelers zou moeten opvolgen.

Ondertussen lijkt het Bergwijn allemaal nauwelijks te deren. “Ik houd me niet bezig met grote clubs of met geruchten over belangstelling. Ik ben bewust bij PSV gebleven deze zomer, omdat ik hier de lijn wil doortrekken van eind vorig seizoen. Dat is het doel. Nu komt ook Oranje erbij. Ik heb zin in komende week.”


Facebook Comments